Zonwering

Op warme dagen houd je de warmte natuurlijk graag buiten. Zonwerende-folie is speciaal ontwikkeld om de warmte door beglazing te reduceren.

Het grote voordeel is dat zonwerende raamfolie het hele jaar door functioneert. In de zomer blijft de warmte buiten en in de winter binnen. Hierdoor heb je het hele jaar comfort, zonder onnodige energiekosten. Want die kachel, die hoeft niet meer zo vaak aan!

Na het aanbrengen van zonwerende-folie, is de temperatuur in de zaak gedaald en kijk ik niet meer rechtstreeks in de felle zon.

Ed Scheenstra, De Korenbloem (Bennekom)

Zonsverduistering met folie

Door het directe zonlicht kunnen woon- en werkruimten flink opwarmen. Met zonwerende raamfolie wordt tot wel 91% van de zon geweerd. Traditionele zonwering, zoals screens en zonneschermen worden pas neergelaten als de ruimte al is opgewarmd. Te laat dus. Raamfolie daarentegen werkt preventief en zorgt altijd voor een ideale binnentemperatuur.

Zonwering en privacy

Ook voor ruimtes waar privacy gewenst is kunnen wij een oplossing bieden namelijk, frosted glass folie. Deze folie is licht doorlatend maar schijnt niet door.

Vraag direct meer informatie aan over zonwering bij u thuis, winkel of kantoor.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Interesse om mij in te huren, of wilt u meer informatie over een product of dienst? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.
    Contact opnemen